© Visspecialist Hameeteman 2018

Nieuws


Bestellijsten Feestdagen 

De bestellijsten voor de feestdagen zijn er weer. Op de pagina voor de feestdagen ziet u een mooi overzicht van de bestellijsten. U kunt ook de bestellijst  direct uitprinten, invullen en bij ons inleveren of bij ons in de winkel een bestellijst ophalen. Zo worden de feestdagen wel heel gezellig en heerlijk verzorgd. 


Ook op tweede kerstdag kunt u bestellingen ophalen

Goed nieuws! Op woensdag 26 december 2018 kunt u ook genieten van heerlijke verse vis! U kunt uw bestellingen namelijk op tweede kerstdag ophalen tussen 12.00 en 13.00 uur.
Neem contact met ons op of vraag in de winkel naar de mogelijkheden omtrent de kerstbestellingen. 

Andere openingstijden tijdens de feestdagen:

maandag 24 december 07.00 - 17.00 uur.
Maandag 31 december 07.00 - 17.00 uur.

 

Vison Beurs 2018

Op vrijdag 2 november (14.00 - 20.30 uur) en zaterdag 3 november (10.00 - 16.30 uur) staan wij wederom op de Vision Beurs in Ouddorp (Dorpstienden). 
Kom op één van deze dagen naar onze stand, proef heerlijke dingen en profiteer van spectaculaire aanbiedingen! Mis het niet!


Special Evening met Meester Fileerder Arie Kuijt 

Arie Kuijt meester Fileerder

 

Nieuw: 55+ Maaltijden middagen


Sinds oktober 2018 serveren wij elke dinsdag- en donderdagmiddag speciaal voor 55-plussers overheerlijke maaltijden tegen een mooie prijs. De maaltijden bestaan uit een heerlijk visje, lekkere groente, gekookte of gebakken aardappelen en uiteraard met een heerlijk toetje na. De maaltijden zijn heerlijk en het is zeker ook erg gezellig. Af en toe hebben wij ook zeer speciale middagen, denk hierbij aan onze speciale Stokvis middag. Dat is helemaal genieten.
De middagen blijken een succes, dus wij gaan er mee door. We hebben nu tot en met maart de middagen ingepland. Kijk voor de invulling van deze data op onze 55+ Maaltijden Middag pagina. 


Zeer goede score Klantbelevingsonderzoek!

In augustus 2017 hebben wij bezoek gehad van een Mystery Shopper. Zoals het hoort, wisten wij hier uiteraard niets van af. In 2018 kregen wij hierover een rapport. En wauw, wat hebben wij een mooie score behaald! 
Graag delen wij met u de bevindingen van de Mystery Shopper. Wij zijn erg trots en blij met dit behaalde resultaat en zullen er alles aan doen om dit vast te houden en ons te blijven verbeteren. Samen met ons geweldige team gaat dat zeker lukken. 

Het rapport leest u hier Klantbelevingsonderzoek - Klantbelevingsonderzoek - Mystery Shopper.